Slide Left Slide Right

Kirk Franklin

KB Hallen og Forum Horsens - Glow Concerts.

Garantmøder

6 Aftener i godt selskab med bla. Tørfisk - Sparekassen Thy

Event

Skjern Kulturcenter - Indre Missions Unge (IMU)

Å-festival

Sdr. Felding - Mange koncerter afvikles hvert år her i pinsen.

OM STEADY

Forestil dig at koncerten åbner med et brag og en sal står badet i et skarpt hvidt lys. Forestil dig en enkelt spot på en smuk sangerinde der helt uden musik i et næsten lydisoleret rum, synger hjerteskærende og intenst. Forestil dig et helt ensemble af dansere der til fuld musik tryllebinder publikum. Forestil dig hvad som helst!

 

- og fortæl os så hvad du forestiller dig.

 

Steady er specialister i virkeligheden, i øjeblikket! Vi er det fordi en koncert, en musical, en konference, en forestilling ikke kan gøres om. Alle forestillinger er engangsforestillinger, og når det sidste lys slukkes var det sådan forestillingen blev. Derfor har rigtig mange mennesker gennem årene taget fat i Steady når de havde en forestilling og en koncert, en event eller hvad det nu måtte være, og Steady har taget den ide, den forestilling, og sammen med kunderne udviklet det til en succesfuld oplevelse, et virkeligt øjeblik!

Om det er lys, lyd, AV i kombination, om det er hele pakken, eller leje af udstyr, så er vi og vores teknikere klar til at sikre professionel sparring, rådgivning, nye ideér og til sidst den helt rigtige afvikling af præcis det I forestiller jer. Og ja, vi har også masser af lækker pyroteknik hvis det er det i er til.

KONCERTER

Gå ikke på kompromis!

Når tiden står stille, publikum og musikere er et, og ikke en eneste skænker afviklingen en tanke. Når den gode oplevelse er det eneste alle husker, og ikke hvordan man kom derhen, eller hvem der sørgede for det. Steady er platformen som en god koncert står på, men lige så lidt som et publikum tænker over om underlaget til koncerten er græs, beton, trægulv eller velour, tænker publikum over lyd og lys når Steady er arrangør. Vores know how sikrer at musikere afslappet kan fokusere på deres, og publikum kan koncentrere sig om at nyde og opleve.

 

Når det skal være det lille intime setup kan du leje mixer, 2 højtalere og 2 mikrofoner for 500+moms.

En mere regulær koncert med 32 kanals mixer, monitors, Komplet housebox og en tekniker kan vi lave for 4800+moms. Men uanset hvad du skal bruge af lydanlæg, moving heads, pyroteknik, højtalere med mere i Århus og resten af landet, så er vi leveringsdygtige.


Forberedelse

Ethvert stort øjeblik kræver lang og solid forberedelse, og det arbejde er det du betaler Steady for, vi kan vores håndværk, så du kun koncentrere dig om DIT håndværk, dit øjeblik!

Afvikling

Som en naturlig forlængelse af forberedelsen følger afviklingen af selve koncerten. Steadys folk er ankermændene der med overblik og ro sørger for at du som koncertarrangør kun skal fokusere på dit publikum og dem der skal optræde, du får lov at være vært!

Afhentning

Hos Steady, har du også mulighed for selv af afhente lyd, lys og AV udstyr. Du bestiller bare udstyret via mail eller telefon, møder op ved vores lager i Aarhus, herefter er vores udstyr klar til dig på det tidspunkt vi aftaler. På den måde kan der suppleres op på eget anlæg , eller indlejes et komplet system.

24/7 support

Steady er tilgængelig 24/7 også selv om du måske har en anden der afvikler din koncert, så er vi klar til at yde assistance med know how og udstyr.

KONFERENCER

Vi leverer det hele

En oplevelse kan være forbi på et øjeblik, eller vare længe, en konference hører til blandt de sidste. Men uanset starter det hele med at du fortæller os hvad du gerne vil opnå, så sørger vi for at rammerne er til stede, at platformen er i orden og at du kan koncentrere dig om at afvikle selve konferencens indhold.Opsætning

En konference starter lang tid før deltagerne ankommer, lang tids planlægning og ideéudvikling med kunderne. Steady er ligeledes massivt tilstede med opsætning af lyd, lys, kulisser med mere.

Afvikling

Først var Steady der, og så er de pludselig væk, for under konferencen er Steady lige så usynlige som vi var synlige da det hele skulle arrangeres og sættes op.

Afhentning

Hos Steady, har du også mulighed for selv af afhente lyd, lys og AV udstyr. Du bestiller bare udstyret via mail eller telefon, møder op ved vores lager i Aarhus, herefter er vores udstyr klar til dig på det tidspunkt vi aftaler. På den måde kan der suppleres op på eget anlæg , eller indlejes et komplet system.

24/7 support

Steady er tilgængelig 24/7 også selv om du måske har en anden der afvikler din konference, så er vi klar til at yde assistance med know how og udstyr i form af lyd, lys og AV.

MUSICALS

Steady udvikler og udfører

Når lyd, lys, skuespil, sang, musik og drama skal være en fantastisk oplevelse, kræver det at planlægningen, udstyret og menneskene bag er i orden, og har den erfaring det kræver at få en musical til at lykkes. Steady er specialister i netop denne den sværeste af alle opsætninger, og evner at stå for hele processen inklusiv optagelse af lyd og video. Udover at stå for selve afviklingen, udlejer Steady relevant musicalustyr i forskellige pakker, således at jeres forberedelse op til afviklingen bliver så optimal som mulig. Uanset hvad du har brug for til Musical dækker vi det ind fra mindste til største setup:

• Trådløse headsets 500 kr stk. v. 12 stk i 7 dage.
• Moving heads med styring i 5 dage for 3500.
• Komplet setup med programmeret lyd, lys, pyro og videoeffekter.

OB/TV/Video Produktion

Kært barn har mange navne!

Når øjeblikket skal foreviges

Øjeblikket er en engangsforestilling, men med det rette setup kan øjeblikket opleves igen og igen. Steady har det fulde udstyr med kameraer, ob-vogn, bemanding etc. så det bliver muligt ikke bare at blive mindet om hvordan øjeblikket var, men decideret at genopleve det. Mange af os husker følelsen da Danmark blev Europamester i fodbold i 1992, og når vi ser klippene på TV kan vi mærke den samme følelse. Steady sikrer at du kan genkalde følelsen af koncerten, musicallen, foredraget, eventet.
Vi gør også selve øjeblikket til en lige så stor oplevelse for dem på bagerste række, som dem på forreste række, med LIVE optagelse og visning på storkærme.
• Storkærmsproduktion med 3 kameraer, ob-vogn og fuld bemanding fra 13.995,-
• DVD produktion med kamera, LIVEoptagelse og mulighed for redigering inden levering af Master 15.995,-

Scener

Vi udlejer scene af forskellig art - mobilscene, podiescener eller overdækket scene

En god platfom

Mange bands har optrådt på en blokvogn, og det har været en stor oplevelse for alle, øjeblikke der har gjort det at optræde på en blokvogn til et egentligt begreb i branchen. De færreste optræder dog stadig på en blokvogn, men på professionelle scener. Steady sørger for at grundlaget for dit øjeblik bogstavlig talt er i orden.
• Smart mobilscene 7,5x6x4m inklusiv hjælp til opsætning for kun kr.9.000
• Overdækket scene på helt op til 10x10m, som kan rumme langt de fleste bands. 4995,- priser fra 4995 (8,75x5m) + kørsel.

• Almindelig scenegulv indendørs 60kr på m2 og udendørs 80kr på m2

TØV IKKE...

Ring til os nu, vi har altid et øjeblik når det gælder din oplevelse!

Kontakt os!

Steady

8200 Aarhus N

70 202 205

Besøg kun efter aftale.

24/7 - Ved akutte henvendelser 22 92 42 82

Festudstyr

Vi udlejer også festudstyr, se vores andet brand, www.aarhusfestudlejning.dk


+45 70 202 205

Skriv til os!